ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δεν υπάρχει καταγγελία για αστυνομικό που μάζευε αυθαίρετα μανταρίνια από σπίτι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Δεν υπάρχει καταγγελία για αστυνομικό που μάζευε αυθαίρετα μανταρίνια από σπίτι  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

Ποικίλα σχόλια ξεσήκωσε δημοσίευση στο διαδίκτυο με φωτογραφίες, που σύμφωνα με την χρήστη του fb που έκανε την σχετική ανάρτηση, δείχνουν αστυνομικό να εισέρχεται αυθαίρετα σε αυλή οικίας και να μαζεύει τρία σακούλια με... μανταρίνια.

Της Γεωργίας Παππούτα

Την σχετική δημοσίευση έκανε γειτόνισσα των ιδιοκτητών της οικίας με τις μανταρινιές σε ομάδα στο Facebook. Ισχυρίστηκε ότι ο αστυνομικός εισέβαλε στην αυλή και μάζευε μανταρίνια, χωρίς οι ιδιοκτήτες να είναι ενημερωμένοι. Μάλιστα, ανέφερε ότι πληροφόρησε τους γείτονες, οι οποίοι -σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει- θα έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία.

Ωστόσο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, δεν υπάρχει ενημέρωση για τέτοιου είδους καταγγελία σε βάρος μέλους της αστυνομικής δύναμης.

Το σχετικό post προκάλεσε πολλά σχόλια, με πολλούς να βιάζονται να καταδικάσουν τον εν λόγω αστυνομικό, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα κάτι για το περιστατικό. Αυτός ήταν και ο λόγος που το διερευνήσαμε.

Να σημειωθεί επίσης, ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, έχουν τύχει επεξεργασίας για να αποφύγουμε να εκθέσουμε άτομα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top