Συλλήψεις Τούρκων στα κατεχόμενα για υπόθεση βαριών ναρκωτικών

Συλλήψεις Τούρκων στα κατεχόμενα για υπόθεση βαριών ναρκωτικών

Μισό κιλό ηρωίνη, κοκαΐνη και ινδική κάνναβη καθώς και εκρηκτικό υλικό εντοπίστηκε σε φορτηγό με τουρκικές πινακίδες και συνελήφθησαν τρία άτομα που τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι συλληφθέντες Τζελάλ Ελάλ, Ομέρ Σατιαγαλάρ και Σερντάρ Οζγκάν οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/1) στο «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας.

Ο πρώτος συνελήφθη ως ο οδηγός του φορτηγού και οι άλλοι δύο ως χρήστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ποσότητα διαφόρων ναρκωτικών ουσιών.

Ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε επίσης στο σπίτι του Σατίαγαλάρ ενώ στο μέρος διαμονής του Οζκάν δύο σφαίρες των 9 μμ.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

To Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη το ψήφισμα για την έκθεση προόδου της Τουρκίας αναφορικά με την ενταξιακή της πορεία και τις σχέσεις της, που συνέταξε ο εισηγητής Ισπανός Ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών Νάτσο Σάντσεθ Αμόρ.