ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία σε βάρος ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας -«Απείλησε - Μίλησε με υποτιμητικό και απρεπή τρόπο»

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία σε βάρος ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας -«Απείλησε - Μίλησε με υποτιμητικό και απρεπή τρόπο»

14:18 (11/01/2019) - Σοβαρή καταγγελία σε βάρος υψηλόβαθμου μέλους της Αστυνομικής δύναμης.

Ειδικός αστυφύλακας κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών ότι αξιωματικός την Πέμπτη (10/01) ενώπιον άλλων μελών της δύναμης, του μίλησε μεγαλοφώνως με υποτιμητικό και απρεπή τρόπο προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση ειρήνης, κατά τον ισχυρισμό του.

Μάλιστα , ο καταγγέλλων υποστήριξε ότι ο εν λόγω ανώτερος αξιωματικός, που υπηρετεί σε καίριο πόστο της αστυνομικής δύναμης, τον απείλησε ότι θα τον μεταθέσει.

Όπως σημειώσαμε, την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Λατσιών, προφανώς γιατί το περιστατικό σημειώθηκε εντός περιοχής ευθύνης του.

Η πληροφόρησή μας αναφέρει ότι ο καταγγελλόμενος αξιωματικός υπηρετεί σε τμήμα του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ήδη το ThemaOnline έχει ζητήσει επίσημη θέση από την Αστυνομία για το όλο περιστατικό.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE