Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί.


Στην επαρχία Πάφου, κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα [Εκδρομικός χώρος].

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους είναι 40 εκατοστά και στον Όλυμπο 60 εκατοστά.

Όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE