ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρή βλάβη στο δίκτυο της ΑΗΚ- Αποκόπηκε μετασχηματιστής και έπεσε σε γκρεμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρή βλάβη στο δίκτυο της ΑΗΚ-  Αποκόπηκε μετασχηματιστής και έπεσε σε γκρεμό

Μετασχηματιστής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στη Λεμεσό υπέστη σοβαρή βλάβη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν από το πρωί της Τρίτης 15/1  ενώ συστάθηκε ομάδα συντονισμού, αξιολογούνται οι βλάβες και όλα τα συνεργεία της Αρχής είναι επί ποδός.

 
Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ότι «οι σφοδροί άνεμοι προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο δίκτυο της ΑΗΚ, πάσσαλοι ξεριζώθηκαν, ξένα αντικείμενα έπεσαν στις γραμμές της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε διάφορες περιοχές κυρίως στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού».
 
Πρόσθεσε ότι «συστάθηκε ομάδα συντονισμού και αξιολογούνται οι βλάβες, ενισχύθηκαν όλα τα συνεργεία της Αρχής, όλοι οι τεχνικοί και οι επιστάτες είναι επί ποδός, όπως επίσης και οι μηχανικοί οι οποίοι συντονίζουν τα περιστατικά βλαβών».
 
Μια από τις σοβαρότερες βλάβες σημειώθηκε στη Λεμεσό όταν «μετασχηματιστής της ΑΗΚ από τη σφοδρότητα του ανέμου, αποκόπηκε από τις γραμμές μας και έπεσε σε γκρεμό» όπως είπε στο ΚΥΠΕ η κ. Παπαδοπούλου.
 
Ανέφερε ότι «το έργο μας είναι δύσκολο,  οι συνθήκες είναι αντίξοες, τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα και φυσάει δυνατός αέρας».
 
Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ ζήτησε την κατανόηση του κοινού, λέγοντας ότι υπάρχει υπερφόρτωση στο τηλεφωνικό κέντρο και στον αριθμό 1800. Έκανε έκκληση για χρήση από τους πολίτες της ιστοσελίδας της Αρχής και της δωρεάν εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις βλάβες και τον αναμενόμενο χρόνο αποκατάστασης.
 
Ερωτηθείσα για τον χρόνο αποκατάστασης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι τα συνεργεία της ΑΗΚ θα εργάζονται αδιάκοπα όλη τη νύχτα «δυστυχώς όμως, υπάρχει πιθανότητα ορεινές περιοχές να παραμείνουν χωρίς ηλεκτρισμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top