ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε μέχρι και τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών η 39χρονη – «Έφαγε» χρήματα από κόσμο και κοσμάκη

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε μέχρι και τον μάνατζερ ποδοσφαιριστών η 39χρονη – «Έφαγε» χρήματα από κόσμο και κοσμάκη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκρινε ένοχη 39χρονη από την Δευτερά σε κατηγορίες που αφορούν απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

«Θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία ως η γυναίκα που θα ήταν ικανή να πουλήσει πάγο ακόμα και στην Αλάσκα», σχολιάζει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Σόφη Ορφανίδου (Πολίτης).

Η 39χρονη, ουσιαστικά δεν εργάστηκε ποτέ και σύμφωνα με τις υποθέσεις που απασχόλησαν το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας κατάφερε να αποσπάσει με ψευδείς παραστάσεις τουλάχιστον 100 χιλιάδες ευρώ από ανυποψίαστα θύματα.

Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα έχει υποθέσεις και στα δικαστήρια Λεμεσού και Πάφου, όπου εκκρεμούν οι εκδικάσεις τους, με τις οποίες το ποσό που κατάφερε να αποσπάσει από τα θύματά της, ανεβάζουν το συνολικό ποσό στις 200 χιλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πολίτη», η 39χρονη εμφανιζόταν είτε ως στέλεχος ναυτιλιακών, πετρελαϊκών και εταιρειών τηλεπικοινωνιών μέχρι μάνατζερ ποδοσφαιριστών και τραγουδιστών, ή ακόμα και ως επαγγελματίας στο να φέρνει εργαζόμενους από το εξωτερικό.

Πολλά από τα θύματα της 39χρονης, τα οποία προσέγγιζε με διάφορους τρόπους, είχαν αναφέρει ότι τους είχε καταστρέψει τη ζωή.

Η κατηγορούμενη στην ένορκη μαρτυρία της προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς, όπως ότι τα θύματά της έλεγαν ψέματα ή ότι τα χρήματα της τα έδιναν δανεικά. Η δικαστής της υπόθεσης χαρακτήρισε την μαρτυρία της «στερούμενη λογικής».

Ο πρώην σύζυγός της, ισχυρίστηκε  στην κατάθεσή του ότι ο κύριος λόγος που χώρισαν είναι γιατί τα θύματά της ζητούσαν τα χρήματά τους από τον ίδιο.

Στις 28 Ιανουαρίου αναμένεται να της επιβληθεί ποινή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top