Η Κομισιόν θα τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία Πρεσπών

Η Κομισιόν θα τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για τη Συμφωνία Πρεσπών

Η Κομισιόν θα τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στην ελληνική Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε την Παρασκευή 25/01 στις Βρυξέλλες, η Εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα διεύρυνσης και εξωτερικής πολιτικής Μάγια Κοτσίγιαννιτς.

Συγκεκριμένα, κληθείσα να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας στο ελληνικό κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των συντακτών, η Μ. Κοτσίγιαννιτς, τόνισε ότι, "όπως ξέρετε παρακολουθούμε τη διαδικασία αυτής της πολύ σημαντικής συμφωνίας από πολύ κοντά και πάντα τοποθετούμαστε συστηματικά. Αναμένω ότι όταν η συζήτηση και η ψηφοφορία θα έχει ολοκληρωθεί, θα πράξουμε το ίδιο".

"Η ΕΕ είναι υπέρ αυτής της ιστορικής συμφωνίας που υπεγράφη από τον Πρωθυπουργό Τσίπρα και τον Πρωθυπουργό Ζάεφ τον περασμένο Ιούνιο, σε συνέχεια των διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ", σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE