ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Πολίτης ενημέρωσε για το μαρτύριο των ζωντανών- Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 39χρονος

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Πολίτης ενημέρωσε για το μαρτύριο των ζωντανών-  Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 39χρονος

Υπόθεση κατοχής ζωών σε ακατάλληλες συνθήκες, διερευνά η Αστυνομία σε χωριό της επαρχίας Πάφου, με τον κάτοχο τους να έχει συλληφθεί την Δευτέρα (28/1).

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, πολίτης από ευρωπαϊκή χώρα, εντόπισε το Σάββατο (26/1) σε χωριό της επαρχίας Παφου σε ανοικτό χωράφι ένα νεκρό σκύλο και σε κοντινή απόσταση άλλα δύο σκυλιά σε ακατάλληλες συνθήκες.

Ο πολίτης, αφού φρόντισε τα ζώα όπως μπορούσε, παρέχοντας τους τροφή και νερό, ανέφερε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Οι Αρχές αναζήτησαν τον 39χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα (28/1).

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, για το συμβάν ενημερώθηκε ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων, που ανέλαβε τους δύο σκύλους, ενώ ο 39χρονος αντιμετωπίζει το αδίκημα της παράβασης του περί ευημερίας Νόμο.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφια αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE