ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντιστάθηκε ο παππούς Κόκος και τον σκότωσε ο 21χρονος Κύπριος- Έτσι έφτασαν στ' αχνάρια του δράστη

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Αντιστάθηκε ο παππούς Κόκος και τον σκότωσε ο 21χρονος Κύπριος- Έτσι έφτασαν στ' αχνάρια του δράστη

Παραδέχθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το φόνο του Γιώργου Μαυρομμάτη από τη Λάρνακα, το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου, 21χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τρίτης 29/1, ως ύποπτος για την υπόθεση.

Ο 76χρονος είχε εντοπιστεί απανθρακωμένος στο πάτωμα του σπιτιού του από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κλήθηκαν από γείτονες για να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε στην οικία του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή 27/1 ηλικιωμένη γυναίκα κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε σε δρόμο κοντά στην οικία του 76χρονου στη Λάρνακα, νεαρός άνδρας της έκλεψε την  τσάντα η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Μετά την καταγγελία εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Ανακρινόμενος από την Αστυνομία ο νεαρός παραδέχθηκε την ληστεία της ηλικιωμένης γυναίκας και είπε επίσης ότι την Κυριακή εισήλθε στο σπίτι του 76χρονου για να τον ληστέψει, ωστόσο αυτός αντιστάθηκε και τον σκότωσε.


 
Με δικαστικό ένταλμα σύλληψης ο νεαρός επανασυνελήφθη και ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας  παραδέχτηκε το φόνο του 76χρονου και ότι έβαλε φωτιά για να αποκρύψει το φόνο.

Οι ανακριτές είχαν υποψίες ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου οφειλόταν σε φόνο από τα αποτελέσματα της νεκροψίας τα οποία κατέδειξαν ότι ο θάνατος του ήταν βίαιος. Η νεκροψία κατέδειξε ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου επήλθε από αιμορραγία λόγω ρήξης ζωτικών οργάνων συνεπεία καταγμάτων πλευρών και θώρακος.


 
Εξάλλου από τις τοξικολογικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το μονοξείδιο του άνθρακα στον οργανισμό του 76χρονου ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα, κάτι που υποδεικνύει ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός προτού ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι του.
 
Ο νεαρός θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 30/1 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top