ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της άτυχης 42χρονης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της άτυχης 42χρονης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νήμα της ζωής της άτυχης 42χρονης γυναίκας από την Πολωνία έμελλε να κοπεί με άδοξο τρόπο, τα ξημερώματα της Τετάρτης 30/01.

Τραγωδία στο κέντρο της Λευκωσίας σημειώθηκε στις 02:49 τα ξημερώματα της Τετάρτης 30/01, όπου κατόπιν έκρηξης σε γνωστή μπυραρία επί της οδού Κωστάκη Παντελίδη, γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του κτηρίου, όπου σημειώθηκε η φωτιά και η έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα που ακούστηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της.

Άγνωστο παραμένει εάν η έκρηξη δημιουργήθηκε από φωτιά ή εάν η φωτιά προκάλεσε την έκρηξη στον χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα οχήματα, όπου κατέσβησαν την πυρκαγιά ενώ εκκενώθηκαν διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω από τον χώρο του μπαρ, ενώ στον χώρο μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας, όπου απέκλεισαν τη σκηνή.

Όπως πληροφορούμαστε, η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στο νησί μας τα Χριστούγεννα, όπου εργοδοτήθηκε στο εν λόγω υποστατικό και διέμενε στον χώρο, πάνω από αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE