ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Πατούσε τον παππού Κόκο στο θώρακα μέχρι να πεθάνει ο 21χρονος- Τον σκότωσε για 50 ευρώ

ΦΟΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Πατούσε τον παππού Κόκο στο θώρακα μέχρι να πεθάνει ο 21χρονος- Τον σκότωσε για 50 ευρώ

Πενήντα ευρώ φαίνεται πως «άξιζε» για τον δράστη η ζωή του Γιώργου Μαυρομμάτη, του παππού Κόκου όπως ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή. Αυτό ομολόγησε ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το φρικτό έγκλημα, καθώς από το σπίτι του 76χρονου έκλεψε 50 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο στο σπίτι του 21χρονου εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της ληστείας καθώς και παπούτσια που είχαν ίχνη αίματος. Όταν μάλιστα οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας μετά τη σύλληψή του ανέφερε: «Παραδέχομαι τα ούλλα, εγώ εσκότωσα τον γέρο τζιαι έκρουσα τον»

Ήταν γύρω στις 05:30 το πρωί όταν ο 21χρονος, έσπασε την πλαϊνή πόρτα της οικείας του παππού Κόκου με την χρήση σωματικής βίας, ο 76χρονος τον αντιλήφθηκε και τον χτύπησε με τον δράστη νευριασμένο να τον ρίχνει κάτω από το κρεβάτι όπου και τον πατούσε μέχρι στον θώρακα μέχρι αυτός να πεθάνει. Παρέμεινε στο δωμάτιο μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο παππούς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και στη συνέχεια με την χρήση αναπτήρα έβαλε φωτιά στο στρώμα και έφυγε κλέβοντας 50 ευρώ.

Μάλιστα ο δράστης μετά τη διάπραξη του φόνου φαίνεται να λήστεψε και γυναίκα ηλικίας 96 ετών αρπάζοντας της την τσάντα που περιείχε το μικρό χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, σπρώχνοντας την στο έδαφος. Η ηλικιωμένη κατάφερε και έδωσε περιγραφή του δράστη καθώς και τα ρούχα που φορούσε «βοηθώντας» ώστε να φτάσουν οι Αρχές στα ίχνη του δράστη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top