ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Nissan Leaf πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητων στην Ευρώπη

Το Nissan Leaf πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτροκίνητων στην Ευρώπη

Οι πωλήσεις του πολυβραβευμένου, και εντελώς ηλεκτρικού, Nissan Leaf εκτοξεύονται σε ολόκληρη την Ευρώπη με τους καταναλωτές να αγκαλιάζουν την νέα εποχή της ηλεκτρικής αυτοκίνησης με πρώτη και καλύτερη την Νορβηγία όπου το Leaf ξεπέρασε τις 12.000 πωλήσεις μέσα στο 2018. Λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχει, το Nissan Leaf πήρε εύκολα το στέμμα του κορυφαίου σε πωλήσεις ηλεκτρικού αυτοκινήτου στην Ευρώπη για το 2018, με πέραν των 40,000 πωλήσεων σε ολόκληρη την ήπειρο.

Η Nissan θέλοντας να εγγυηθεί την περεταίρω επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, ανακοίνωσε πρόσφατα δυο νέες εκδόσεις του περιζήτητου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της. Η πρώτη θα είναι η έκδοση Nissan Leaf e+ 3.ZERO Limited Edition, με μια δυνατότερη μπαταρία 62kWh, με βελτιωμένη απόδοση αλλά και με αυτονομία έως 385 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, το νέο Nissan Leaf 3.ZERO, με την μπαταρία των 40kWh θα έρχεται στην Ευρώπη με μια οθόνη πληροφόρησης 8 ιντσών προσφέροντας ακόμη περισσότερη συνδεσιμότητα, φέροντας και το ολοκαίνουργιο NissanConnect EV app. Ταυτόχρονα η νέα έκδοση θα επωφελείται από νέους χρωματισμούς αλλά και επιλογές εξατομίκευσης, κάνοντας ακόμη πιο ελκυστικό το ήδη περιζήτητο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Nissan.

Ο Ken Ramirez, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της, Nissan Europe δήλωσε: «Όλες οι πιο πάνω ανακοινώσεις σηματοδοτούν την έναρξη ενός πολύ αισιόδοξου 2019 για την ηλεκτρική μας γκάμα. Η ζήτηση του Nissan Leaf αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της ικανότητας του Nissan Intelligent Mobility, για εξέλιξη και βελτίωση, ειδικά εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό. Ειδική χαρά μας χαρίζουν οι πωλήσεις στην Νορβηγία, υπογραμμίζοντας πως το ηλεκτρικό πρόγραμμα της Nissan έγινε μέρος της καθημερινότητας του κόσμου εκεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan Leaf παραμένει το πιο πετυχημένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο με πωλήσεις πέραν των 380,000 ανά το παγκόσμιο από την μέρα κυκλοφορίας του πρώτου αυτοκινήτου το 2010. Οι παραγγελίες για το Nissan Leaf e+ 3.ZERO Limited Edition και Nissan Leaf 3.ZERO έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες παραλαβές να είναι προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2019.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top