Συναντάται με τους δυο ηγέτες η Λουτ

Συναντάται με τους δυο ηγέτες η Λουτ

Ξεχωριστές συναντήσεις με τον κατοχικό ηγέτη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιεί την Κυριακή 03/02 η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ.

Η κυρία Λουτ, αφίχθηκε στο νησί μας το Σάββατο 02/02 και το πρωί της Κυριακής πραγματοποιεί συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Σκοπός της συνάντησης είναι η κυρία Λουτ να ενημερωθεί για τις εξελίξεις από την τελευταία της επίσκεψη στην Κύπρο.

Επίσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 03/02, η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ αναμένεται να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στα κατεχόμενα.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη είναι ορισμένη για τις 18:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Τζέιν Χολ Λουτ αναχωρεί από την Κύπρο για τη Νέα Υόρκη, την Τρίτη 05/01, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένας δεύτερος γύρος επαφών με τους δύο ηγέτες.

Δεύτερος γύρος, ο οποίος θα γίνει αναλόγως της έκβασης των ξεχωριστών συναντήσεων, με τον Μουσταφά Ακιντζί να αναφέρει πως είναι πιθανή μια συνάντηση και τη Δευτέρα 04/01.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE