LIFESTYLE

Η Madonna στην Eurovision – Για €195.000 το λεπτό

Η Madonna στην Eurovision – Για €195.000 το λεπτό

H Madonna φέτος θα εμφανιστεί στην Eurovision και την «λυπητερή» θα αναλάβει ο Ισραηλινοκαναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams.

Η βασίλισσα της pop φέτος θα ταξιδέψει μέχρι το Ισραήλ, θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision, θα τραγουδήσει και θα χορέψει για 7.5 λεπτά και θα αμοιφθεί με 1.650.000 δολάρια.

Αν κάνεις τη διαίρεση, 7.5 λεπτά ισούνται με δύο κομμάτια και κάθε λεπτό performing act της Madonnα αναλογεί με 195.000 δολάρια.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Ynet, ο Ισραηλινοκαναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams ανέλαβε τη χρηματοδότηση  της εμφάνισης της Madonna στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού 2019.

Ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχιζόμενες συζητήσεις για τη χρηματοδότηση της εμφάνισης της Madonna για περίπου ένα μήνα για να υπογράψει συμφωνία με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Ynet o συνεργάτης του Adams, Danny Ben Naim, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Comtek Group: «Ο Sylvan Adams έχει αφιερώσει τη ζωή του στο branding και την ενίσχυση της εικόνας του Ισραήλ στον κόσμο, φέρνοντας αθλητικά γεγονότα, και την καινοτομία στη χώρα. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις  όλο το εικοσιτετράωρο σε με τους ανθρώπους της Madonna και ελπίζουμε ότι τις επόμενες μέρες θα υπογράψουμε την άφιξη της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ.»

Ο Sylvan Adams πιστεύει ότι η συμμετοχή ενός καλλιτέχνη όπως η Madonna στην Eurovision θα αυξήσει σημαντικά την έκθεση αλλά και την κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και τα γεγονότα που τον συνοδεύουν. Αναφέρει επίσης ότι μέσω της επίσκεψης της Madonna στο Ισραήλ εκατομμύρια κόσμου θα γνωρίσουν τον υπέροχο λαό και την ομορφιά του κράτους του Ισραήλ.

Η εμφάνιση της Madonna στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αναμένεται να κοστίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, ποσό στο οποίο ο ισραηλινός τηλεοπτικός οργανισμός δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά. Οι υπογραφές μεταξύ των εκπροσώπων του Adams και των ανθρώπων της Madonna αναμένονται  τις επόμενες ημέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top