Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο

Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο

Αύξηση της τάξης του 9,9% κατέγραψαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο 2018, φθάνοντας τις 234.214 σε σύγκριση με 213.082 τον Δεκέμβριο 2017, ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία.

 
Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στις αφίξεις τουριστών (7,7%) και στις επιστροφές κατοίκων Κύπρου (10,2%).
 
Αύξηση 3,3% σημείωσαν οι αφίξεις ταξιδιωτών και κατά τον Νοέμβριο 2018, κατά τον οποίο οι ταξιδιώτες έφτασαν τις 261.765, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.
 
Οι αναχωρήσεις ταξιδιωτών παρουσίασαν επίσης αύξηση 12,0% τον Δεκέμβριο 2018 σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE