ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Έπαιξαν ξύλο πατέρας, μητέρα και γιος - Μήνυσαν ο ένας τον άλλον

ΕΛΛΑΔΑ: Έπαιξαν ξύλο πατέρας, μητέρα και γιος - Μήνυσαν ο ένας τον άλλον

Οι εν διαστάσει σύζυγοι διαπληκτίστηκαν και κατέληξαν στο τμήμα με το μεγάλο τους γιο.

Χαμός έγινε σε μια οικογένεια στη Βόνιτσα, κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας, μετά από έντονο διαπληκτισμό των μελών της που κατέληξε και σε ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο πατέρας, η μητέρα και ο μεγαλύτερος γιος που υπέβαλλαν μηνύσεις με διάφορες κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Protothema.gr 56χρονος πατέρας πήγε στο σπίτι όπου κατοικούν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους για να παραλάβει τα δύο μικρότερα, ηλικίας 11 και 16 χρόνων, όμως εκείνη φέρεται να μην του τα παρέδωσε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.

Στην πορεία, κατέληξαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μαζί με τον 30χρονο μεγαλύτερο γιο τους.

Εκεί, ο πατέρας κατηγόρησε την εν διαστάσει σύζυγο για παραβίαση δικαστικής απόφασης, εκείνη τον μήνυσε για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή και ο 30χρονος υπέβαλε μήνυση κατά του πατέρα του για απειλές! Και οι τρεις συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή για να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top