ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονήθηκε πριν ενάμιση μήνα – Εξαφανισμένη η σύζυγός του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δολοφονήθηκε πριν ενάμιση μήνα – Εξαφανισμένη η σύζυγός του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός εδώ 1,5 μήνα μέσα στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι ήταν ο 64χρονος άνδρας, η σορός του οποίου εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε προχωρημένη σήψη.

Δύο είναι σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι αιτίες θανάτου που εξετάζονται για τον 64χρονο που βρέθηκε δεμένος, σκεπασμένος με σεντόνι και σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύντροφό του στο Χαλάνδρι:

Εξετάζεται το σενάριο ο θάνατός του να προήλθε από σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυκτικό θάνατο, αναφέρει η ιστοσελίδα iEfimerida.gr.

Στο στόχαστρο των Αρχών ως βασική ύποπτη παραμένει η 56χρονη σύντροφός του από τη Γερμανία, που έχει εξαφανισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου και πλέον αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία ή από δηλητηρίαση.

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό της 56χρονης Γερμανίδας συντρόφου του άνδρα, που έχει εξαφανιστεί και φαίνεται ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top