Το ΜΕΛΛΟΝ του

Το ΜΕΛΛΟΝ του

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νόρμπερτ Μπάλογκ, ερωτήθηκε, από τη στιγμή που είναι δανεικός από την Παλέρμο, κατά το πόσο έχει σκεφτεί τη νέα σεζόν και το μέλλον του γενικότερα.

«Προς το παρόν είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί ο σύλλογος. Ο πρόεδρος βλέπει όλα τα παιχνίδια από το γήπεδο και πανηγυρίζει μαζί μας. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω, θέλω να αποφύγω τους τραυματισμούς και να γίνω καλύτερος. Στο τέλος της σεζόν θα σκεφτώ τι θα γίνει στην συνέχεια» απάντησε ο Μπάλογκ.

Διαβάστε επίσης: 

Μίλησε ο Μπάλογκ για το διπλό στο ντέρμπι, τον ΑΠΟΕΛ, την Κύπρο, αλλά και για τον Σάλαι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.