ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ ή Μπάρτσα; 3 clasico σε 4 μέρες και η Stoiximan τα προσφέρει σε παρολί! Ποια ομάδα θα τα κερδίσει όλα;

Ρεάλ ή Μπάρτσα; 3 clasico σε 4 μέρες και η Stoiximan τα προσφέρει σε παρολί! Ποια ομάδα θα τα κερδίσει όλα;

Το σπουδαιότερο κατά πολλούς ντέρμπι στον κόσμο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαγνητίζει πάντα το ενδιαφέρον σε όλη την υφήλιο. Και τις επόμενες μέρες θα δούμε, όχι ένα, αλλά ΤΡΙΑ clasico! Και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, τα προσφέρει και τα τρία μαζί σε ένα παρολί!

Η Stoiximan, η Νο1 online εταιρία στην Κύπρο, σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε και τα τρία clasico που θα γίνουν μέσα σε τέσσερις μέρες με ένα μόνο ποντάρισμα.

Την Τετάρτη 27/02 διεξάγεται ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου στο «Μπερναμπέου» (1-1 το πρώτο παιχνίδι) και το Σάββατο 02/03 στο ίδιο γήπεδο οι δύο «αιώνιοι» αναμετρώνται για το πρωτάθλημα. Ενδιάμεσα, την Παρασκευή (01/03) υπάρχει μάχη Καταλανών-Μαδριλένων στο μπάσκετ για την Ευρωλίγκα, με την κόντρα να μεταφέρεται στη Βαρκελώνη, λίγες μέρες μετά τον επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου.

Τρεις μονομαχίες που κόβουν την ανάσα και που η Stoiximan σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με μία κίνηση! Αν πιστεύετε ότι νικήτρια και στα τρία clasico θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ποντάρετε σε απόδοση 20.00! Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα και τα τρία clasico, η απόδοση είναι 12.00! ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις στο παρολί που σας προσφέρει η Stoiximan, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε με ένα μόνο ποντάρισμα και στα τρία clasico!

Το παρολί αυτό θα το βρείτε εδώ για να ποντάρετε.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Εννοείται πως και τα τρία παιχνίδια είναι διαθέσιμα ξεχωριστά, με τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως πάντα. Και με 0% γκανιότα (η οποία τίθεται σε ισχύ 24 ώρες πριν από κάθε παιχνίδι)!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top