ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 52χρονος -Είχε κάνει 'ντου' στο αυτοκίνητο 31χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 52χρονος -Είχε κάνει 'ντου' στο αυτοκίνητο 31χρονης

Με συνοδεία του δικηγόρου του, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο 52χρονος αλλοδαπός, που φέρεται το βράδυ της 2ας Φεβρουαρίου, μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο να κτύπησαν και να λήστεψαν 31χρονη, από την οποία είχαν ζητήσει να τους μεταφέρει σε νυχτερινό κέντρο με το αυτοκίνητο της.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στην ιστοσελίδα μας, ο 52χρονος εναντίον του οποίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την Τετάρτη (27/2) την τριήμερη κράτηση του, αφού πληροφορήθηκε ότι αναζητείται από την Αστυνομία, παρουσιάστηκε αυτοβούλως την Τρίτη (26/2) και συνελήφθη.

Ο 52χρονος προβάλει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι και διερευνώνται από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ αμφισβητεί ότι τα γεγονότα έγιναν όπως κατήγγειλε η 31χρονη.

Όπως λέχθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κατά τη διαδικασία έκδοσης του διατάγματος προσωποκράτησης, για την υπόθεση έχουν ληφθεί ήδη 5 καταθέσεις, αναμένεται να ληφθούν ακόμη 15, ενώ παραμένει άφαντο το κινητό της 31χρονης που σύμφωνα με την καταγγελία είχε κλαπεί.

Πάντως η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 51 ετών, ως το πρόσωπο που φέρεται μαζί με τον 52χρονο να κτύπησαν και να λήστεψαν τη γυναίκα.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με καταγγελία της 31χρονης, στις 2 Φεβρουαρίου, 2019, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, δύο άγνωστα της πρόσωπα εισήλθαν στο αυτοκίνητο της και της ζήτησαν να τους μεταφέρει σε νυχτερινό κέντρο για διασκέδαση και αφού τους μετέφερε σε άζλλο χώρο στάθμευσης, οι δύο την χτύπησαν και της έκλεψαν το κινητό της τηλέφωνο.

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top