Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν απόψε έκτακτη Γενική Συνέλευση στο οίκημα της ΣΕΚ Λεμεσού, με αφορμή και την αδυναμία που είχε εκφράσει χθες η εταιρεία να καταβάλει το 100% του μισθού Φεβρουαρίου, κάτι που ωστόσο έγινε σήμερα κατορθωτό, με παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργείου.
Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ συντεχνιακές πηγές, οι εργαζόμενοι, τόσο της ΣΕΚ όσο και της ΠΕΟ, αποφάσισαν ομόφωνα όπως δώσουν διορία μέχρι τις 25 Μαρτίου, ώστε η εταιρεία να υλοποιήσει την υποχρέωση που είχε, από την 1η Ιανουαρίου 2018, να αποκαταστήσει πλήρως τα ωφελήματα που παραχωρήθηκαν το 2014, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σε αντίθετη περίπτωση, σημειώνουν, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν, από τις 26 Μαρτίου, σε επ` αόριστον απεργία.
Σχετική επιστολή για τις αποφάσεις που λήφθηκαν κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΕΜΕΛ, αναμένεται να αποσταλεί αύριο στην εταιρεία, με κοινοποίηση στα αρμόδια Υπουργεία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις