ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Emirates χαιρετίζει τις εργαζόμενές της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

H Emirates χαιρετίζει τις εργαζόμενές της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι πτήσεις της Emirates συνδέουν επιχειρήσεις και ανθρώπους, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, τον τουρισμό και το εμπόριο. Από το πιλοτήριο, την καμπίνα του αεροσκάφους, τη ράμπα και το υπόστεγο αεροπλάνων, τα σημεία εξυπηρέτησης σε όλο τον κόσμο και τα κεντρικά γραφεία της αεροπορικής στο Ντουμπάι, οι εργαζόμενες της Emirates συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχή λειτουργία όλων των πτήσεων της αεροπορικής σε καθημερινή βάση.

Με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Emirates κυκλοφόρησε ένα βίντεο που γιορτάζει τη διαφορετικότητα του γυναικείου προσωπικού της, τονίζοντας τους ποικίλους ρόλους που κατέχουν οι γυναίκες στην εταιρεία.


Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου της Emirates, Abdulaziz Al Ali, δήλωσε σχετικά: «Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις υπαλλήλους για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της Emirates. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις ταλαντούχες και παθιασμένες συναδέλφους μας και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον που ενισχύει τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και τη σταδιοδρομία τους στον κλάδο των αερομεταφορών».


Εξ’ αρχής, o Όμιλος της Emirates έχει αναγνωρίσει τη σημασία του να απασχολεί ένα ποικιλόμορφο εργατικό δυναμικό, με τα δύο φύλα να εκπροσωπούνται ισάξια σε όλη την εταιρεία. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες απασχολούνται σε 1,100 γενικές θέσεις εργασίας, καλύπτοντας μία γκάμα σημαντικών επιχειρησιακών, εμπορικών και επιχειρηματικών λειτουργιών εντός του Ομίλου.


Εκτός από ρόλους όπως είναι το πλήρωμα θαλάμου και οι πιλότοι, γυναίκες βρίσκονται επίσης σε μια σειρά τεχνικών θέσεων που καλύπτουν τη συντήρηση των αεροσκαφών και την παρουσία τους στη μηχανική καθώς και στις λειτουργίες ράμπας, πτήσης, πληρώματος και φορτίου. Οι αρμοδιότητες αυτές προϋποθέτουν εξειδικευμένα προσόντα, όπως μηχανικούς αεροσκαφών, υπεύθυνοι φορτίου και ράμπας καθώς και συντονιστές και επόπτες πτήσεων.


Οι γυναίκες απαρτίζουν περισσότερο από το 40% του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου της Emirates και εκπροσωπούν γύρω στις 160 εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων 1,100 γυναικών από τα ΗΑΕ. Οι εργαζόμενες επίσης αντιπροσωπεύονται σε όλα τα επίπεδα του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων μέσων και ανώτερων διοικητικών θέσεων. Περισσότερο από το ένα πέμπτο των γυναικών που δουλεύουν για την Emirates απασχολούνται στην αεροπορική για τουλάχιστον 10 χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top