ΚΥΠΡΟΣ

Έτοιμη για το πρώτο βήμα η Ανόρθωση! Τα δεδομένα με ΑΠΟΕΛ

Έτοιμη για το πρώτο βήμα η Ανόρθωση! Τα δεδομένα με ΑΠΟΕΛ

Κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά της η Ανόρθωση, που αντιμετωπίζει αύριο στις 17:30 τον ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Ανόρθωση που θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο, παρουσιάζεται έτοιμοι, παρά τις απουσίες, να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία σερί παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο Αντρέ Πάους καταστρώνει το πλάνο του και έχει στην διάθεση του τον Λαϊφη που επιστρέφει. Μακρής, Γκονζάλο Γκαρσία, Ιακοβένκο είναι εκτός. Αμφίβολοι παραμένουν Κάλβο και Αβραάμ. Ο Εντέ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού.

Έντονη κινητοποίηση παρατηρείται ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας. Η διοίκηση της Ανόρθωσης ανακοίνωσε χθες την προπώληση των εισιτηρίων που τιμώνται προς 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης περιμένει αρκετό κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει τους παίκτες στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.  Οι φίλοι της ομάδας αναγνωρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές και θέλουν να πανηγυρίσουν τη νίκη. Ιδιαίτερο παιχνίδια για τον Ίσμα Γκονσάλβες, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top