ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Χαμός σε συνεδρία Δημ. Συμβουλίου -«Θα τον παίξω και θα τον καθαρίσω»

ΚΥΠΡΟΣ: Χαμός σε συνεδρία Δημ. Συμβουλίου  -«Θα τον παίξω και θα τον καθαρίσω»

Εκτός εαυτού φέρεται να βγήκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια συνεδρίας του Συμβουλίου εκστομίζοντας απειλές κατά συναδέλφων του.

Του Μιχάλη Μενελάου

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε την Πέμπτη 14/03 ο Δημοτικός Σύμβουλος ΕΔΕΚ, Δημήτρης Δημητρίου (Σαβουλλής) στην οποία αναφέρει πως ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ, Νίκος Κάρουλας, απείλησε συνάδελφούς του πως θα τους «παίξει» εάν διαφωνήσουν με ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κύριος Δημητρίου το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου ημερομηνίας 07/03, όπου παρουσία όλων ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ  κ. Νίκος Κάρουλλας απείλησε ότι οποιοσδήποτε Δημοτικός Σύμβουλος διαφωνήσει με ανακοίνωση που θα βγάλει ο Δήμος Αμμοχώστου σχετικά με την κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου, θα «τον καθαρίσει και θα τον παίξει».

Παράλληλα ο κύριος Δημητρίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως ήδη κατήγγειλε το περιστατικό στον Υπαρχηγό της Αστυνομίας όπως και στον υπουργό Εσωτερικών με  επιστολές που τους απέστειλε.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Δημοτικό Σύμβουλο Αμμοχώστου της ΕΔΕΚ, κ Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος μας ανέφερε πως «πέτρα του σκανδάλου» ήταν συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δήμος Αμμοχώστου την Πέμπτη 14/03.

Συνέντευξη Τύπου που τιτλοφορείτο «10 πληγές για την Αμμόχωστο και τον προσφυγικό κόσμο.45 χρόνια με τα κλειδιά των σπιτιών μας στο χέρι».

Όπως εξήγησε ο κύριος Δημητρίου, διαφωνία κάποιων συμβούλων ήταν ως προς την κατεύθυνση που θα κινείτο η συνέντευξη με τον κύριος Κάρουλα να απειλεί τους Δημοτικούς Σύμβουλους πως όποιος διαφωνεί θα τον «παίξει».

«Ήταν εκτός εαυτού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Δημητρίου, ενώ όπως μας είπε «δεν αντέδρασε κανένας. Μόνο εγώ αντέδρασα και του ζήτησα να επανέλθει στην τάξη».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμμοχώστου της ΕΔΕΚ, τόνισε πως «δεν έβγαλα την ανακοίνωση πριν τη διάσκεψη Τύπου. Δεν ήθελα να το χαλάσω», ενώ ο ίδιος δεν παρέστη στην διάσκεψη.

«Δεν ήμουν κάθετα αντίθετος με τη δημοσιογραφική. Θα εκεί αλλά ήμουν ουδέτερος και απαθής», όμως μετά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πήγε στη συνέντευξη.

Πέραν των επιστολών σε Υπαρχηγό και υπουργό, ο κύριος Δημητρίου απέστειλε επιστολές και στον Δήμαρχο όπως και στον κύριο Κάρουλα, όπου τους ανέφερε πως εξυπηρετούν συμφέροντα.

«Δεν θα σιωπήσουμε πλέον στην ΕΔΕΚ», κατέληξε ο κύριος Δημητρίου αφήνοντας αιχμές πως τα μεγάλα κόμματα «κάνουν κουμάντο» και πως τα μικρά «δεν έχουν λόγο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top