Γιώργος Περδίκης: Ο Συνεργατισμός «έχει να παίρνει» από το δάνειο της Παναγιώτου

Γιώργος Περδίκης: Ο Συνεργατισμός «έχει να παίρνει» από το δάνειο της Παναγιώτου

Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε για μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και τέως Γενικής Γραμματέως του Κινήματος Οικολόγων, δεν αφορά δάνεια που έχουν χαριστεί ή έχουν τύχει αναδιάρθρωσης, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Ο κ. Περδίκης συμπλήρωσε πως «ως εκ τούτου η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει σχέση με το πόρισμα για την καταστροφή και την κατάρρευση του Συνεργατισμού».

Ο Συνεργατισμός έχει να παίρνει από αυτό το δάνειο, συνέχισε, προσθέτοντας πως κάθε ημέρα που περνά με τις υπερχρεώσεις και τα επιτόκια και τα επί των επιτοκίων, μάλλον κερδίζει από αυτά τα δάνεια ο Συνεργατισμός παρά χάνει.
 
Στην παρατήρηση ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε ή λέγεται ότι κατέρρευσε λόγω ΜΕΔ και επειδή είχε να παίρνει, ο κ. Περδίκης είπε πως δεν είναι αυτό που λέει το πόρισμα, αλλά το πόρισμα λέει ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε λόγω της κακοδιοίκησης που υπήρχε πριν το 2013, και ένας λόγος που ενέτεινε την κακοδιοίκηση ήταν οι παρεμβάσεις των κομμάτων.

Διαβάστε περισσότερα από το BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE