Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ Ελλάδας – «Στέλνει» συγκεκριμένο μήνυμα σε Τουρκία

Στην Κύπρο ο ΥΠΕΞ Ελλάδας – «Στέλνει» συγκεκριμένο μήνυμα σε Τουρκία

Στην Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ της  Δευτέρας (18/3) ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, συναντάται στις 8:30 το πρωί της Τρίτης (19/3) με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Στις 9:00 αναμένεται να συναντηθεί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι από την πλευρά μας δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην συνάντηση του κ. Κατρούγκαλου με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στις 21 Μαρτίου στην Τουρκία και στόχος της επίσκεψης στο νησί μας, είναι να καθοριστούν συγκεκριμένα μηνύματα, ώστε να μεταφερθούν.

Στις συναντήσεις αναμένεται να συζητηθούν ενεργειακά και Κυπριακό.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη του κ. Κατρούγκαλος στην Κύπρο, είναι η πρώτη επίσημα, αφότου ανέλαβε καθήκοντα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Ο κ. Κατρούγκαλος αναμένεται να συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, αλλά και να ξεναγηθεί στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου θα καταθέσει και στεφάνι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE