Άντρεα Κυριάκου: Η σέξι φωτογράφησή της με μπικίνι

Άντρεα Κυριάκου: Η σέξι φωτογράφησή της με μπικίνι

Αν και νεαρή μανούλα παραμένει ιδιαίτερα σέξι και γοητευτική με τις φωτογραφήσεις της. 

Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου η οποία εδώ και λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή, τον μικρό Λαμπρινό. 

Η γνωστή Κύπρια φροντίζει να παραμένει ιδιαίτερα σέξι και γοητευτική με τις εμφανίσεις της και ιδιαίτερα με τις φωτογραφήσεις της οι οποίες σκορπίζουν «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Αυτή την φορά και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (23/03) η Άντρεα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη της φωτογραφία για φέτος με το καυτό της μπικίνι. Όπως ανέφερε η ίδια πρόκειται για τις στιγμές χαλάρωσης της σε spa. 

Δείτε την σέξι φωτογραφία της που κέρδισε χιλιάδες likes. 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE