ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Δρόμοι παραμένουν κλειστοί - Προσοχή στους δρόμους συστήνει η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Δρόμοι παραμένουν κλειστοί - Προσοχή στους δρόμους συστήνει η Αστυνομία

Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο το βράδυ της Κυριακής (24/03). 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει ως ακολούθως:

Στην περιοχή Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστός για όλα τα οχήματα, ενώ οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί.

Ολισθηροί λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή, 24 Μαρτίου, είναι οι δρόμοι στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών Τροόδους.

Στην επαρχία Πάφου είναι κλειστός ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς.

Στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας – Λάρνακας και Λευκωσίας – Λεμεσού – Πάφου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω ελαφριάς βροχόπτωσης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν απόψε στο οδικό δίκτυο, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων. 

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top