ΕΛΛΑΔΑ

Πήγαν στην αστυνομία μετά την απόπειρα- Νεκρός σε λατομείο ο διαρρήκτης

Πήγαν στην αστυνομία μετά την απόπειρα- Νεκρός σε λατομείο ο διαρρήκτης

Τραγική εξέλιξη είχε η προσπάθεια μιας ομάδας Ρομά, να εισέλθουν παράνομα σε οικία 35χρονου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον ένα, με τους υπόλοιπους να μεταβαίνουν στην Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν σε ολονύχτιες έρευνες.

Ομάδα Ρομά, επιχείρησε να εισέλθει παράνομα στο σπίτι 35χρονου το βράδυ της Κυριακής (24/3), στο Σολωμό Κορινθίας.

Δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, επικαλούμενο πληροφορίες του hlektra.gr, αναφέρει ότι ο 35χρονος ιδιοκτήτης, αντιλήφθηκε τους Ρομά και πυροβόλησε εναντίων του.

Οι ομάδα των Ρομά στη συνέχεια, μετέβη στον τοπικό αστυνομικό σταθμό όπου ανέφεραν ότι ένα άτομο που ήταν μαζί τους όταν επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι παραμένει άφαντο.

Τότε, μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησαν έρευνες για εντοπισμό του αγνοουμένου, οι οποίες διήρκησαν όλο το βράδυ, μέχρι το πρωί της Κυριακής όπου εντοπίστηκε η σορός του Ρομά σε λατομείο, ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν και στο όχημα του 35χρονου.

Τόσο ο 35χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, όσο και οι Ρομά που επιχείρησαν να εισέλθουν εντός αυτού, έχουν συλληφθεί.

Επιμέλεια Χρ.Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top