Προσφορά της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού για τη δημιουργία της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και αθλοπαιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος»

Προσφορά της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού για τη δημιουργία της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και αθλοπαιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος»

Εκπρόσωποι της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και αθλοπαιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος», στις 21 Μαρτίου 2019. Η νέα αίθουσα εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ως ένας από τους υποστηρικτές του κέντρου, πρόσφερε τσιμέντο για τη δημιουργία της νέας αίθουσας, η οποία θα χρησιμοποιείται για δραστηριότητες των ατόμων αλλά θα βοηθήσει επίσης μελλοντικά στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας αθλητών του Κέντρου που επιδίδονται σε ολυμπιακά αθλήματα, στην κατηγορία των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του έργου και παρουσιάστηκαν αθλητικές και χορευτικές δημιουργίες από τα ίδια τα παιδιά.

Το Κέντρο ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος» είναι μη κυβερνητική, κερδοσκοπική οργάνωση και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 83 ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Λειτουργεί προγράμματα που βασίζονται στις αρχές και αξίες που διέπουν όλες τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες που ασχολούνται με άτομα με αναπηρία γενικότερα, αλλά και εκείνα με νοητική υστέρηση.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, με στόχο την κοινωνική ένταξη και αποδοχή των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην κοινωνία, στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και συνδράμει στην αναβάθμιση των έργων αυτών για μια καλύτερη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE