ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

Αναστολή απεργιακών μέτρων στην εταιρεία λεωφορείων Λάρνακος «Ζήνων».

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που είχαν προκηρυχθεί για την προσεχή Τρίτη, 2 Απριλίου, στην εταιρεία επιβατικών μεταφορών Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνων», που είχαν προκηρυχθεί λόγω της μη έγκαιρης καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου στους εργαζόμενους.

Κοινή ανακοίνωση από τις συντεχνίες ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ αναφέρει ότι κατόπιν διαβουλεύσεων με την εταιρεία Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνωνας», δόθηκε διαβεβαίωση ότι ο μισθός Μαρτίου θα καταβληθεί στους εργαζόμενους την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE