ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειρ. Χαραλαμπίδου: Επίθεση προς πάσα κατεύθυνση – «Η ευθύνη βαραίνει όλους πλέον»

Ειρ. Χαραλαμπίδου: Επίθεση προς πάσα κατεύθυνση – «Η ευθύνη βαραίνει όλους πλέον»

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Οικονομικών, μέχρι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα βάζει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, για τον Συνεργατισμό.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Παρασκευής (5/4), η βουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέρει αρχικά ότι: «Η παύση του Χάρη Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη για πολλούς λόγους. Το πόρισμα του αποδίδει βαρύτατες ευθύνες τεκμηριωμένα και ξεκάθαρα».   

Επισήμανε ότι: «Δεν μπορεί να ζούμε σε ένα κράτος "Προεδρικής Δικτατορίας" όπου ο Πρόεδρος κατ’ επανάληψη αγνοεί θεσμούς, Δίκαιο και επιβάλλει ανάλογα με τις προσωπικές σχέσεις και συμφέροντα ανθρώπους που εξυπηρετούν τον ίδιο και όχι το δημόσιο συμφέρον».   

«Αν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μέσα από συνεννόηση» υπογραμμίζει: «δεν πετύχουν να ασκήσουν πίεση στον Πρόεδρο να παύσει τον υπουργό του τότε δεν είναι ο Πρόεδρος που θα κρίνεται πλέον αλλά η αντιπολίτευση που επιτρέπει την ασυδοσία και τον ετσιθελισμό του Προεδρικού να καταστρατηγεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας του Κύπριου Πολίτη», καταλήγει. 

Η ανάρτηση της βουλευτής του ΑΚΕΛ, έρχεται μια μέρα μετά την Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητήθηκε το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό. Θυμίζουμε ότι σχεδόν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ασχολήθηκαν με την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top