ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H SoftOne ενισχύει την ποιότητα εξυπηρέτησης της Titan

H SoftOne ενισχύει την ποιότητα εξυπηρέτησης της Titan


H Τitan, εταιρεία εξοπλισμού και διακοσμήσεων γραφείων, με δραστηριοποίηση σε όλη την Κύπρο, προχώρησε σε συνεργασία με τη SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia με στόχο την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της και την ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών που προσφέρει.

Το Cloud ERP λογισμικό της SoftOne έχει ήδη βελτιώσει σημαντικά μια σειρά λειτουργειών της εταιρείας. Οι εργασίες όλων των στελεχών εκτελούνται πιο εύκολα και ταχύτερα, η ακρίβεια ελέγχου και υπολογισμού του κόστους παραγωγής έχει αυξηθεί, ενώ η εξάλειψη των χειρόγραφων ενεργειών έχει οδηγήσει στην ελαχιστοποίηση των λαθών, αλλά και του χρόνου τιμολόγησης. Επιπροσθέτως, με το νέο λογισμικό οι εργαζόμενοι στην Titan διαθέτουν πλήρη εικόνα των ειδών που διαχειρίζονται με ολοκληρωμένη καταγραφή αποθέματος και διακινήσεων. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως μέσα από τα Customization Tools που προσφέρει η SoftOne, έχει επιτευχθεί πλήρης διαμόρφωση του συστήματος σε όλα τα θέματα που αφορούν τις παραγγελίες και τη δρομολόγησή τους, από την παραγωγή μέχρι και την παράδοση των προϊόντων στον τελικό πελάτη, αλλά και την προμήθεια πρώτων υλών.

Σχολιάζοντας την εγκατάσταση του νέου λογισμικού από τη SoftOne, ο Διευθυντής της Titan, Ανδρέας Γεωργιάδης ανέφερε: «Είμαι πλέον πεπεισμένος για την ορθότητα της απόφασης μας να προχωρήσουμε στην αλλαγή του λογισμικού μας με την πλατφόρμα SoftOne ERP. Οι προηγμένες λύσεις καθώς και η ευκολία χρήσης του SoftOne Cloud ERP διευκολύνουν σημαντικά τους εργαζομένους στην εταιρεία μας ως προς την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών τους και προσφέρουν συγχρόνως σημαντικές δυνατότητες στην διοίκηση με την αξιοποίηση των real-time πληροφορίων και οικονομικών αποτελεσμάτων».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top