ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙOY: Η Κυβέρνηση να προετοιμαστεί ανεξαρτήτως τελικής έκβασης

ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙOY: Η Κυβέρνηση να προετοιμαστεί ανεξαρτήτως τελικής έκβασης

Σε νέα σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, θα συνεχιστεί η συζήτηση του θέματος που προέκυψε μετά τις αποφάσεις του Διοικητικού Δικαστηρίου για τις αποκοπές μισθών υπαλλήλων του δημοσίου.

Σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη της Δευτέρας (08/04) των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το θέμα αυτό, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή και του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Οικονομικών ενημέρωσαν τους πολιτικούς αρχηγούς για την ίδια την απόφαση του Δικαστηρίου και για τις προσπάθειες που γίνονται σε συνεργασία με τον Γενικό Εισαγγελέα για να ασκηθεί έφεση από την πλευρά της Δημοκρατίας στην απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου.
 
Πρόσθεσε πως έγινε ενημέρωση για τα μέτρα τα οποία προετοιμάζει και πρέπει ούτως ή άλλως να προετοιμάσει η Κυβέρνηση ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης της έφεσης όταν αυτή υποβληθεί. Είπε επίσης πως γίνεται συζήτηση για ενδεχόμενη ανάγκη τροποποίησης του Συντάγματος και για τυχόν νομοθετικά πρόσθετα μέτρα που μπορεί να χρειαστούν.
 
 
(ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΑΓΚ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE