ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπηρεσίες… εκτόνωσης για «εκλεκτούς» πελάτες στη Λάρνακα –Από 30 ευρώ μασάζ μέχρι και… 100

Υπηρεσίες… εκτόνωσης για «εκλεκτούς» πελάτες στη Λάρνακα –Από 30 ευρώ μασάζ μέχρι και… 100

Η Αστυνομία προέβη σε διευθετήσεις προκειμένου να εξεταστούν ιατρικώς οι δυο κοπέλες από το Καμερούν που πρόσφεραν υπηρεσίες… εκτόνωσης στη Λάρνακα, για πελάτες με συγκεκριμένα γούστα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία θέλει να διαπιστωθεί κατά πόσον οι δύο κοπέλες από το Καμερούν πάσχουν από κάποια μεταδοτική ασθένεια, προκειμένου -σε μια τέτοια περίπτωση- να ενημερωθούν οι πελάτες τους.

Η είδηση που δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή (05/04) προκαλεί ποικίλα σχόλια λόγω της φύσης της, καθώς η... διαφήμιση γινόταν από κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Το «μενού» περιλάμβανε σεξουαλική επαφή, ερωτικό και χαλαρωτικό μασάζ, κι εκτονώσεις (αυνανισμό). Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις από δύο γυναίκες ταυτόχρονα.

Οι ύποπτες διαφήμιζαν διαδικτυακά τις «υπηρεσίες» τους στην εφαρμογή «Παζαράκι».

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η Αστυνομία «φόρεσε χειροπέδες» σε τρεις νεαρές, δύο από το Καμερούν, ηλικίας 26 και 27 χρόνων, και μία από την Πολωνία, επίσης 26 χρόνων. Και οι τρεις είχαν στήσει το τελευταίο διάστημα επιχείρηση με οίκο ανοχής και ινστιτούτο μασάζ, εξασφαλίζοντας σημαντικά κέρδη τα οποία μοιράζονταν. Οι δύο κοπέλες από το Καμερούν ήταν αιτήτριες πολιτικού ασύλου.

Οι τρεις νεαρές είχαν οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Παρασκευή (05/04) και προφυλακίστηκαν για έξι μέρες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από επίσκεψη συνεργάτη της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο μασατζίδικο, στην οδό Κρίνων.

Ο συνεργάτης πλήρωσε με φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα και τότε οι δύο από τις τρεις κοπέλες του έκαναν μασάζ κι εκτόνωση με τα χέρια τους. Το «μενού» περιλάμβανε 30 ευρώ για μασάζ κι εκτόνωση μισής ώρας από μία κοπέλα, 60 ευρώ με δύο κοπέλες ταυτόχρονα πάλι για μισή ώρα και 100 ευρώ με δύο κοπέλες για μία ώρα.

Μετά την αποχώρηση του συνεργάτη της Αστυνομίας, μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν τις δύο τελευταίες μέρες διακριτική παρακολούθηση του ροζ διαμερίσματος και διαπίστωσαν ότι η προσέλευση ανδρών – πελατών ήταν αθρόα. Ο κάθε πελάτης παρέμενε στο διαμέρισμα για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια αποχωρούσε.

Η Αστυνομία κατέγραψε τους αριθμούς των αυτοκινήτων που στάθμευσαν έξω από το μασατζίδικο και οι ιδιοκτήτες τους θα κληθούν για κατάθεση. Από περαιτέρω εξετάσεις που έκαναν τα μέλη του ΟΠΕ, φαίνεται πως η κοπέλα από την Πολωνία διευθετούσε τηλεφωνικώς όλα τα ραντεβού των πελατών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top