ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται η πρώτη καλοκαιρινή δόση σκόνης- ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται η πρώτη καλοκαιρινή δόση σκόνης- ΠΙΝΑΚΑΣ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται το Σαββατοκυρίακο (13-14/4), η οποία υποχωρεί σταδιακά από τη Δευτέρα (15/4). Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη, από αύριο (13/4), η οποία θα υποχωρήσει την Τρίτη (16/4).

Απόψε (12/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και τα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια μέχρι νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (13/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά τοπικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια, εκτός από τα ανατολικά που θα ανέλθει στους 22 βαθμούς και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (13/4) το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα λίγο ταραγμένη και στα υπήνεμα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (14/4) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα (15/4) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη (16/4) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top