ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλιο ημιχρόνου: ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ο ΑΠΟΕΛ

Σχόλιο ημιχρόνου: ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ προηγείται με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο ΓΣΠ, ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να ήταν αρκετά μεγαλύτερο όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν απέναντι τους τον εκπληκτικό Λύτρα, με τον νεαρό να κάνει όμως λάθος στο δεύτερο γκολ μαζί με τον Γκαρσία.

Καλύτερα μπήκαν οι γαλαζοκίτρινοι και μόλις στο 7′ έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Ζαχίντ να κάνει ωραίο σουτ όμως τον Λύτρα να αποκρούει. Συνέχισαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι και είχαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Νατέλ όμως ο κήπερ των «ερυθρολεύκων» είχε ξανά απάντηση.

Ο ΑΠΟΕΛ… εξαργύρωσε την ανωτερότητα του με ένα γρήγορο γκολ του Γιάκολις στο 10. Συγκεκριμένα ο Κροάτης πλάσαρε από πλάγια θέση τον εξερχόμενο Λύτρα και άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι δεν… έριξε στροφές και έχασε ακόμα δύο καλές φάσεις με τον Ζαχίντ στο 13′ και στο 14′. Ο Νορβηγός στην πρώτη φάση έκανε νέο σουτ με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό, ενώ στη δεύτερη δέχτηκε την πάσα από τον Τάμαρι μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, βγήκε απέναντι από τον νεαρό κήπερ, όμως και πάλι ο Λύτρας κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η πίεση συνεχίστηκε και ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε νεά ευκαιρία με τον Τάμαρι να μπαίνει στην περιοχή να σουτάρει όμως ο καταπληκτικός Λύτρας είπε και πάλι «όχι».

Στο τέλος του α’ μέρους ο Λύτρας δεν συννενοήθηκε σωστά με τον Γκαρσία και έγινε ένα τεράστιο λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Τάμαρι κάνοντας το 2-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top