ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλι καλά που υπάρχει ο Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάλι καλά που υπάρχει ο Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ακόμα ανόρεχτη βραδιά για την Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκε φάτσα με την ήττα από την Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα, όμως σώθηκε και πάλι από γκολ του Μπενζεμά (1-1).

Είναι μία μαρτυρική σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει για να… παίζει. Δεν έχει κάποιο ορατό στόχο, κάθε παιχνίδι είναι και λιγότερο σημαντικό από το προηγούμενο. Αντιθέτως, οι αντίπαλοι της έχουν κάθε φορά τεράστιο κίνητρο, μία νίκη επί της «βασίλισσας» είναι σπουδαίο πράγμα, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται αυτή.

Η σκληρή Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα έβαλε πολύ δύσκολα στην Ρεάλ Μαδρίτης που μάλλον έμεινε και χαρούμενη με το τελικό 1-1. Η ομάδα του Πελεγκρίνο στήθηκε σωστά πίσω από την μπάλα και πήρε προβάδισμα στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου με καλοζυγισμένο σουτ του Τζόναθαν Σίλβα, ο οποίος από το ύψος της περιοχής αιφνιδίασε τον Νάβας κι άνοιξε το σκορ.

Το μοναδικό θετικό σημείο της Ρεάλ Μαδρίτης όλη την σεζόν είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ σκόραρε για τέταρτο σερί ματς, έφτασε τα 18 στο πρωτάθλημα και τουλάχιστον γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα.

Το πρώτο του σουτ αποκρούστηκε από τον πολύ καλό Κουέγιαρ, όμως ο Γάλλος πήρε το ριμπάουντ κι από δύσκολη γωνία έκανε το 1-1 (58’) που έμεινε ως το τέλος, αφού οι «μερένγκες» με εξαίρεση μία φάση με τον Μαρσέλο (84’) ουδέποτε κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στην αμυντική μηχανή που έχει στήσει ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top