ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ– ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Απόπειρα φόνου 21χρονου εξετάζει η Αστυνομία

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ– ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Απόπειρα φόνου 21χρονου εξετάζει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής (20/04) μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου 21χρονος αλλοδαπός κάτοικος χωριού διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

Ο 21χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.


Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία φαίνεται πως ο 21χρονος καυγάδισε με ομοεθνή του ο οποίος στην συνέχεια  τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.Η Αστυνομία κατέχει  μαρτυρία εναντίον 24χρονου ομοεθνή του 21χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.


Η σκηνή του επεισοδίου έχει αποκλειστεί και μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στην παραλαβή τεκμηρίων για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.


Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του δράστη.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE