ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ– ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Απόπειρα φόνου 21χρονου εξετάζει η Αστυνομία

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ– ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Απόπειρα φόνου 21χρονου εξετάζει η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής (20/04) μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου 21χρονος αλλοδαπός κάτοικος χωριού διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

Ο 21χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.


Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία φαίνεται πως ο 21χρονος καυγάδισε με ομοεθνή του ο οποίος στην συνέχεια  τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.Η Αστυνομία κατέχει  μαρτυρία εναντίον 24χρονου ομοεθνή του 21χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.


Η σκηνή του επεισοδίου έχει αποκλειστεί και μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στην παραλαβή τεκμηρίων για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.


Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις για τον εντοπισμό του δράστη.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.