LIFESTYLE

Το μοναχικό Πάσχα της Καινούργιου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μοναχικό Πάσχα της Καινούργιου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Φουντώνουν» οι φήµες ότι η λαµπερή Κατερίνα Καινούργιου ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό νεαρού επιχειρηµατία που ασχολείται µε τα ναυτιλιακά και πως εκείνος είναι σε κόντρα µε την οικογένειά του για την επιλογή του αυτή.

Η ίδια όµως, που έχει θυµώσει αλλά και πικραθεί µε όλα αυτά, τονίζει στους οικείους της πως δεν ζει έναν καινούργιο έρωτα και πως µε το συγκεκριµένο πρόσωπο έχουν µόνο φιλική σχέση. Γνωρίζοντας, µάλιστα, πως εκείνος θέλει να κρατά χαµηλούς τόνους, δεν µπαίνει καν στη διαδικασία να διαψεύσει, για να µη χρειαστεί να αναφέρει το όνοµά του και να προκαλέσει νέα «επεισόδια».

Πολλοί την έχουν… πολιορκήσει προκειµένου να απαντήσει, αλλά εκείνη σεβόµενη τον καλό της φίλο και την επιλογή του να µην υπάρχει το όνοµά του σε δηµοσιεύµατα, σιωπά και ρίχνει το βάρος της στην εκποµπή της «Ευτυχείτε» που ξεχωρίζει στο Open, ενώ συζητά το τηλεοπτικό της µέλλον, θέλοντας να ανεβάσει ακόµα πιο ψηλά τον πήχυ και να κερδίσει περισσότερα «στοιχήµατα». Η παρουσιάστρια, που δεν το βάζει κάτω στις κακοτοπιές και δεν… µασάει στα όποια «πυρά» δέχεται, έχει αποφασίσει να προχωρά µπροστά µέσα από σκληρή δουλειά.

Ο χώρος της τηλεόρασης την κεντρίζει πάντα και το ζητούµενό της είναι να µη µένει στα κεκτηµένα της, αλλά να εξελίσσεται και να ανέρχεται. Θέλει, λοιπόν, να προχωρά επαγγελµατικά, να απασχολεί µόνο µέσα από αυτά πια τον Τύπο, να µην αναγκάζεται να µιλά για όσα ζει προσωπικά και να διαψεύδει… σχέσεις που της χρεώνουν. Οπως η ίδια, άλλωστε, δήλωσε σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πρόσφατα: «Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει µια απόφαση. ∆εν θέλω να ξαναµιλήσω για την προσωπική µου ζωή και θέλω να µην απαντάω σε τίποτα. Οσο γίνεται να εξαφανιστώ από αυτό. Υπήρξαν στιγµές που µίλησα για την προσωπική µου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ µεγάλα λάθη. Οπότε πια σου το λέω εδώ. Σηµείωσε τη µέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ πια τέτοιες δηλώσεις».

Οσο για τις άγιες ηµέρες του Πάσχα; Η όµορφη παρουσιάστρια θέλει να… αποφορτιστεί από τις υποχρεώσεις της από τη Μεγάλη Πέµπτη µέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, που δεν θα είναι στον… αέρα του Open, και να απολαύσει οικογενειακή και φιλική θαλπωρή. Μοναχικό Πάσχα, λοιπόν, για την Κ. Καινούργιου, που όµως δεν φέρεται να βιάζεται να µπει σε κάποια νέα σχέση, αν δεν βρει τον ιδανικό σύντροφο.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top