Δέχθηκε επίθεση η Ομόνοια στη φυσούνα! Ένταση μετά το τέλος του αγώνα

Δέχθηκε επίθεση η Ομόνοια στη φυσούνα! Ένταση μετά το τέλος του αγώνα

Όπως μετέδωσε η Cytavision, κατά την διάρκεια που το τεχνικό επιτελείο της Ομόνοιας και οι ποδοσφαιριστές της πήγαιναν προς τη φυσούνα, μετά το τέλος του αγώνα, δέχθηκαν επίθεση.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια άλλη λεπτομέρεια για το τι έγινε μέσα στη φυσούνα και αναμένεται η Ομόνοια να τοποθετηθεί επίσημα.

Με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, το θέμα τελείωσε είχε προκληθεί ένταση και με βάση τα όσα μετέφερε η Cytavision, θα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρη ενημέρωση για το τι πραγματικά συνέβηκε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE