Μαζική κινητοποίηση Συντεχνίας Ισότητα – Διαμαρτυρίες έξω από ΥΠΟΙΚ και Προεδρικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαζική κινητοποίηση Συντεχνίας Ισότητα – Διαμαρτυρίες έξω από ΥΠΟΙΚ και Προεδρικό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαζικές κινητοποιήσεις πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 13/05 η Παγκύπρια Συντεχνία Ισότητα.

Η Συντεχνία προειδοποίησε για κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων με την κάθοδο της σε απεργία τη Δευτέρα 13/05 και την Τρίτη 14/05.

Μέλη της Συντεχνίας μαζεύτηκαν γύρω στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 13/05 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών όπου ο Πρόεδρος της, μίλησε με τους εργαζόμενους στον χώρο, εξηγώντας τους τα αιτήματά τους.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν γύρω στις 10:00 έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Υπόμνημα το οποίο δεν παρέλαβε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αλλά εκπρόσωπός του ο οποίος ανέλαβε να το παραδώσει στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως επρόκειτο για μια ειρηνική διαμαρτυρία, με τα μέλη της Συντεχνίας να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Η απεργία συνεχίζεται και την Τρίτη 14/05 όπου τα μέλη της Συντεχνίας θα επαναλάβουν τη διαδήλωσή τους, αυτή τη φορά έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE