ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: «Δεν ψάχνουν για βαλίτσα»

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: «Δεν ψάχνουν για βαλίτσα»

Για ανθρώπινη σορό και όχι για βαλίτσα, φαίνεται να ψάχνουν οι αρμόδιοι, εντός της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό.

Αυτό ισχυρίζεται σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης» στο οποίο εξηγείται ότι ο 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, στην κατάθεσή του που «έδωσε» τα επτά πτώματα, ανέφερε πως σε βαλίτσες τοποθέτησε μόνο την Λίβια και την 8χρονη κόρη της Ελένα.  

Μάλιστα, εξηγείται ότι τις εν λόγω βαλίτσες, τις πήρε από το σπίτι της μητέρας και της κόρης, όπου τις σκότωσε.

Σχετικά με την Μαρικάρ, η σορός της οποίας ο Νίκος Μεταξάς ισχυρίστηκε ότι άφησε στην Κόκκινη Λίμνη μετά τον φόνο της, φέρεται να μην βρίσκεται σε βαλίτσα.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, την Μαρικάρ την σκότωσε στο όχημά του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE