Παραιτήθηκε ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας

Παραιτήθηκε ο αντικαγκελάριος της Αυστρίας

O αντικαγκελάριος της Αυστρίας και ηγέτης της ακροδεξιάς Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε ανακοίνωσε το Σάββατο 18/5 την παραίτησή του μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσίευση ενός μυστικού βίντεο στο οποίο φαίνεται να προσφέρει κρατικές συμβάσεις σε αντάλλαγμα για την πολιτική υποστήριξη προς αυτόν και το κόμμα του.


"Υπέβαλα την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του αντικαγκελαρίου στον καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος την έκανε δεκτή", ανακοίνωσε ο 49χρονος Στράχε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Βιέννη.

"Έκανα ένα σφάλμα και δεν θέλω αυτό να είναι ένα πρόσχημα για να αποδυναμώσει τον συνασπισμό", πρόσθεσε. Ο Στράχε μετείχε στην κυβέρνηση συνασπισμού που σχηματίστηκε υπό τον συντηρητικό καγκελάριο Κουρτς τον Δεκέμβριο του 2017.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE