ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη – Κρατούσαν ομήρους 74 αλλοδαπούς

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη – Κρατούσαν ομήρους 74 αλλοδαπούς

Σοκαρισμένες από τα ευρήματα των ερευνών τους είναι οι αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς εντόπισαν συνολικά 74 αλλοδαπούς ομήρους στα χέρια τοπικής συμμορίας σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες στην παλιά εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (ύψος Αγίου Βασιλείου) .

Οι μετανάστες απελευθερώθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες κρατούσαν τους μετανάστες σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες, απαιτώντας χρηματικά ποσά για την απελευθέρωσή τους.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος τριών ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της συμμορίας, της αρπαγής και της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παράτυποι αλλοδαποί μπήκαν παράνομα σε προγενέστερο χρόνο στη χώρα, από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στις αποθήκες όπου κρατούνταν μέχρι οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα να καταβάλλουν στους δράστες χρηματικό ποσό προκειμένου να απελευθερωθούν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των 74 ατόμων.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top