ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Άντρου σε κυβέρνηση: «Θεώρησαν ότι θα τους βοηθήσει το να απαξιώσουν το ΑΚΕΛ και τον Δημήτρη Χριστόφια»

Νέα επίθεση Άντρου σε κυβέρνηση: «Θεώρησαν ότι θα τους βοηθήσει το να απαξιώσουν το ΑΚΕΛ και τον Δημήτρη Χριστόφια»

Αντί η κυβέρνηση να παραδεχθεί τα λάθη της και να λύσει τα προβλήματα, τα οποία έχουν οδηγήσει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΔΗΣΥ να γυρίσει την πλάτη, επέλεξε να απαξιώσει το ΑΚΕΛ και τη διακυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια, ανέφερε ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι "με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν".

Μιλώντας, το βράδυ της Δευτέρας 20/5, σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λεμεσό, ο κ.Κυπριανού επέκρινε τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ, τους οποίους κάλεσε να απαντούν με επιχειρήματα και θέσεις "και όχι με βρισιές, όχι με αφορισμούς, όχι με απαξιωτικές αναφορές".

Όπως είπε, η άποψη του ΑΚΕΛ απορρέει από "τη γνήσια έγνοια και ανησυχία μας για το μέλλον και την προοπτική της χώρας και της νέας γενιάς του τόπου", ενώ απαντώντας σε όσους αποκαλούν την ηγεσία του ΑΚΕΛ προδότες, είπε ότι οι ίδιοι είναι πατριώτες και πως "άλλοι πρόδωσαν την Κύπρο το 1974 κι ας κοιτάξουν στον καθρέφτη για να τους δουν αυτούς τους ανθρώπους".

"Με αυτόν τον τρόπο δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν", συμπλήρωσε.

Απαντώντας στις αναφορές πως κινδυνεύει η Ευρώπη από σκεπτικιστές, όπως το ΑΚΕΛ, ανέφερε ότι σύμφωνα με αξιολόγηση του ίδιου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου "η ομάδα μας είναι, με πολύ μεγάλη διαφορά, η πιο δραστήρια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο", ενώ πρόσθεσε ότι "οι δικοί μας ευρωβουλευτές είναι καταταγμένοι και στην πιο ψηλή βαθμίδα στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος".

Διαμήνυσε πως το ΑΚΕΛ δεν θέλει ούτε να διαλυθεί, ούτε να καταρρεύσει η ΕΕ, αλλά "να βελτιωθεί για να καταφέρει να συγκεντρώσει την υποστήριξη των πολιτών στις χώρες μέλη της, θέλουμε να ακολουθηθούν άλλες πολιτικές, προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων και των εκλεκτών, που είναι οι πολιτικές που ακολουθούνται σήμερα και στην ΕΕ αλλά και στην Κύπρο".

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top