ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Μπαίνουμε για τα καλά στο Καλοκαίρι - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: Μπαίνουμε για τα καλά στο Καλοκαίρι - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα αυξάνονται.

Την Τρίτη (21/5) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (22/5), την Πέµπτη (23/5) και την Παρασκευή (24/5) περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες, ψηλές ή και µέσες, νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο µέχρι την Πέµπτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, για να κυµανθεί αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top