ΠΑΦΟΣ: Έκανε το όχημά του «φτερά» - Πάρκαρε και δεν το βρήκε ποτέ

ΠΑΦΟΣ: Έκανε το όχημά του «φτερά» - Πάρκαρε και δεν το βρήκε ποτέ

Υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του οχήματος κατήγγειλε την Πέμπτη 23/05 στην Αστυνομία ότι άγνωστος έκλεψε το όχημα του αξίας 1.800 ευρώ.

Το όχημα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κλάπηκε από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην Πάφο. Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για τη συλλογή τεκμηρίων με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Επίσης η Αστυνομία σε άλλη περίπτωση  εντόπισε κλοπιμαίο όχημα σε χωράφι στο Μέσα Χωριό Πάφου η κλοπή του οποίου είχε καταγγελθεί στις 14.5.2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE