ΑΠΑΓΩΓΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστοί στην νεαρή κοπέλα οι δράστες

ΑΠΑΓΩΓΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Γνωστοί στην νεαρή κοπέλα οι δράστες

Γνωστοί φέρεται να είναι οι δράστες, προς την νεαρή, οι οποίοι με την χρήση βίας την άρπαξαν και την απήγαγαν το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) σε τουριστική περιοχή στη Λεμεσό. 

Μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή αλλοδαπή κοπέλα φέρεται να γνώριζε τα πρόσωπα τα οποία το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ η ίδια περπατούσε στην λεωφόρο Αμαθούντας, την πλησίασαν με το όχημά τους και με βία την άρπαξαν και εξαφανίστηκαν. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η νεαρή να διατηρούσε σχέσεις με τον ενα εκ των δύο, όπου είχε προηγηθεί διαφωνία μεταξύ τους. 

Άγνωστο παραμένει,μέχρι στιγμής, το γεγονός εάν οι δράστες έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Αστυνομίας ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η νεαρή εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά την απαγωγή της και είναι καλά στην υγεία της. 

Για τον εντοπισμό της, φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη η μαρτυρία από πρόσωπο που βρισκόταν στην περιοχή και υπέδειξε στην Αστυνομία την κατεύθυνση που ακολούθησαν οι δράστες καθώς και την περιγραφή του οχήματος με το οποίο απομακρύνθηκαν από το σημείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE