ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έκοψε» την κυκλοφορία και έφυγε – Δεν περνούσε κανείς από τον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Έκοψε» την κυκλοφορία και έφυγε – Δεν περνούσε κανείς από τον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν φαίνεται να το σκέφτηκε και πολύ! Όπως οδηγούσε, σταμάτησε το όχημα και κατέβηκε…

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην γνωστή ομάδα του Facebook «Ο Γάρος της ημέρας», δείχνει ένα όχημα να είναι σταματημένο κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου, σε σημείο στην περιοχή Ζακάκι στην Λεμεσό..

Στο σημείο όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία, υπάρχουν προστατευτικά – πλαστικά – πασσαλάκια που διαχωρίζουν τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και βεβαίως, διπλή κίτρινη γραμμή αφού δεν επιτρέπεται όχημα να σταθμεύσει εκεί.

Ωστόσο, ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από όλα αυτά και το άφησε ακινητοποιημένο στην μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα. άλλοι οδηγοί να μην μπορούν να περάσουν. Μάλιστα, πολίτης που περνούσε από το σημείο, φωτογράφισε το συγκεκριμένο όχημα και το ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ό,τι και να έπρεπε να κάνει ο οδηγός, όσο και να βιαζόταν, ή έστω κι αν άφησε το όχημα σταθμευμένο για λίγο χρονικό διάστημα στο σημείο, έπρεπε να το σκεφτεί λίγο καλύτερα...

Να σημειώσουμε ότι και στην δεξιά πλευρά – όπως βλέπουμε την φωτογραφία, υπάρχουν κι άλλα οχήματα που είναι σταθμευμένα παράνομα. 

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top